ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ «ΑΡΜΟΝΙΑ»

 

 

Ο Σύλλογος «ΑΡΜΟΝΙΑ» γεννήθηκε από την ανάγκη για ευαισθητοποίηση της ιατρικής κοινότητας αλλά και του κοινού σχετικά με τα νοσήματα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε συνεργασία με επιστήμονες του χώρου και άλλες οργανώσεις ασθενών προσπαθεί να προσφέρει υποστήριξη στους πάσχοντες και στις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα υπερασπίζει τα δικαιώματα των ασθενών, κυρίως σχετικά με την πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τις ειδικές συνθήκες νοσηλείας που χρειάζονται.

Προσδοκά επίσης στη δυναμική παρέμβαση για καλή συνεργασία των ασθενών με εξειδικευμένα Νοσοκομεία, καθώς και με άλλα συναφή Σωματεία, και γενικά φορείς ή ιδιώτες με κοινούς σκοπούς και στόχους.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες του Συλλόγου συγκαταλέγονται Εκστρατείες Ενημέρωσης, όπως η εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ανθρώπων με ανοσοανεπάρκεια αλλά και των ασθενών με σπάνιες παθήσεις καθώς είναι μέλος της Π.Ε. Σ.Π.Α (Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων) και δόκιμο μέλος στον Eurordis (Rare diseases Europe) και στον IPOPI (International Patient Organization for Primary Immunodeficiencies).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 6932443056
E-mail: armonia.anosia@gmail.com
Website: https://armoniaanosia.gr

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode