Νοέμβριος, Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Πνευμονική Υπέρταση

2013-11-01 15:59

Στα πλαίσια του Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Πνευμονική Υπέρταση, η «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας – H.P.H.» συμμετείχε, αλλά και διοργάνωσε σειρά δράσεων. Ειδικότερα, πήρε μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών «Patients in Power 2013», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, όπου βραβεύτηκε για την ανάπτυξη δύο πολύ σημαντικών εργαλείων για τη ζωή των Ασθενών με Π.Α.Υ., καθώς και των Φροντιστών τους.

Επίσης, συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρών: «Υπερηχοκαρδιολογική Προσέγγιση Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση» – Θεραπευτικές επιλογές, Θεραπευτικοί στόχοι, Επίδειξη περιστατικών (Γ. Αθανασόπουλος, Δ. Τσιάπτας / Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό – Glaxo Smithkline AEBE), το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με καρδιολόγους και πνευμονολόγους τόσο από την Αθήνα, όσο και από την επαρχία να παίρνουν μέρος, ενώ διοργάνωσε Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση στο Εστιατόριο «57» με μότο «Από τη γυναίκα στη γυναίκα για τη σπάνια νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης», στην οποία παρευρέθηκαν γυναίκες από όλους τους χώρους για να δηλώσουν την υποστήριξή τους.

Τέλος, η H.P.H. έλαβε μέρος στην Παγκόσμια Εκστρατεία «Pulmonary Hypertension online Awareness Month» με καθημερινά μηνύματα ενημέρωσης σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα και πραγματοποίησε ενημερώσεις στα νοσοκομεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης γύρω από το έργο της, τα πολύτιμα εργαλεία, αλλά και τα φυλλάδια για την υποστήριξη τόσο των Ασθενών, όσο και των Φροντιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/HellenicPulmonaryHypertension.

 

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode