28 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων

2017-02-27 21:20

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, σε ολόκληρο τον πλανήτη, Ενώσεις και Σύλλογοι Ασθενών, Πάσχοντες, Ακτιβιστές, αλλά και ολόκληρες Οικογένειες πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις σπάνιες παθήσεις.

Το θέμα της φετινής Ημέρας είναι «Με την έρευνα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες», διότι αυτή μπορεί να παρέχει στους ασθενείς τις απαντήσεις και τις λύσεις που χρειάζονται, είτε πρόκειται για μία θεραπεία είτε για μία βελτιωμένη φροντίδα. Αυτή μπορεί να οδηγήσει στη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας της ζωής των ασθενών με σπάνια νοσήματα.

Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), στην προσπάθειά της να βοηθήσει στην πληροφόρηση αναφορικά με την Έρευνα για τις σπάνιες ασθένειες στην Ελλάδα και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων 2017, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου – Πλανητάριο (Λ. Συγγρού 387, 17564 Π. Φάληρο) την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 με εξαίρετους ομιλητές.

Μας προσκαλεί, λοιπόν, να προετοιμάσουμε τις ιδέες, τις προτάσεις ή τις απορίες μας σχετικά με την Έρευνα και να τις θέσουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκειμένου να υπάρξει σχετική συζήτηση ανάμεσα στους ομιλητές και στους συμμετέχοντες, ελπίζοντας να βρεθούν απαντήσεις στα θέματα που μας απασχολούν όλους.

Όσοι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της ακόλουθης ιστοσελίδας: https://diavlos.grnet.gr/event/e820

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. 

 

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.

 

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode