6 Απριλίου, ο Σύλλογος «Ζωή με NF» συμμετέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

2014-04-06 07:00


 

Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών και φίλων Πασχόντων από Νευροινωμάτωση «Ζωή με NF»  αυτή την Κυριακή, 6 Απριλίου, πρόκειται να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία δρομέας, η Έλενα Γεωργιάδου, Νηπιαγωγός και Γυμνάστρια, τρέχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στη διαδρομή 5.000μ. για τη Νευροϊνωμάτωση, προκειμένου να υποστηρίξει τις δράσεις και τους στόχους του Συλλόγου.

Έτσι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, από νωρίς το πρωί, θα βρίσκεται stand του Συλλόγου με μέλη και εθελοντές, ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά και για να συμμετάσχετε όλοι μαζί στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μηνύματα υγείας, αλληλεγγύης, και φυσικά κοινωνικής ευαισθησίας.

Να πούμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών και φίλων Πασχόντων από Νευροινωμάτωση «Ζωή με NF» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος, ο οποίος ιδρύθηκε το 2013 με πρωτοβουλία πασχόντων της νόσου.

Πρωταρχικός του στόχος είναι η στήριξη και η ενημέρωση, συμβουλευτική των ασθενών με Νευροïνωμάτωση και των οικογενειών τους σύμφωνα με τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να προασπίσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ασθενών, να προβάλει και να εισηγηθεί για τα προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν, αλλά και να δημιουργήσει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και των υπευθύνων φορέων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας του Συλλόγου

Τηλ.: 210 7653977 - 6938100719
Email: nf.greece@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/zwhmenf


 

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode