Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Η Σπανιότητα μέσα από το δικό σου κλικ»

2021-02-03 17:03

 

 

Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Σύλλογος «95, Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων στις 28 Φεβρουαρίου, διοργανώνει on-line Διαγωνισμό Φωτογραφίας,  από την 1η έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2021, με την ευγενική υποστήριξη της Leica Academy (Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας), η οποία θα αναλάβει, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «95», το έργο της αξιολόγησης των φωτογραφιών. Μαζί θα αποτελέσουν την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. 

Καλεί, λοιπόν, όλους εσάς -Συλλόγους Ασθενών, Ασθενείς, Φροντιστές, Φίλους, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τη Φωτογραφία- να συμμετάσχετε στον εν λόγω Διαγωνισμό, δίνοντας τη δική σας «φωτογραφική» εκδοχή για το τι είναι Σπάνιο, έτσι ώστε, όλοι μαζί, να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού γύρω από τις Σπάνιες Ασθένειες.

 

Η διαδικασία συμμετοχής

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει τη «Σπάνια» φωτογραφία στο rarealliance.gr@gmail.com από 1 Φεβρουαρίου έως και 20 Φεβρουαρίου συμπληρώνοντας στο θέμα του e-mail: «Για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας "95"».

Τα ονόματα των νικητών μαζί με τις φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου «95», καθώς και στη σελίδα του στο Facebook στις 28 Φεβρουαρίου 2021, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων.

Ο Σύλλογος «95» θα προσφέρει βραβεία στις τρεις καλύτερες φωτογραφίες του Διαγωνισμού, κατά την κρίση της Κριτικής Επιτροπής, τα οποία θα αφορούν τη φωτογραφία.

Η δράση υλοποιείται με τη συνεργασία της Leica Academy στην Κριτική Επιτροπή αξιολόγησης των φωτογραφιών και την υποστήριξη των καταστημάτων Κωτσόβολος. Τα καταστήματα Κωτσόβολος θα παρέχουν το δώρο για τον πρώτο νικητή του Διαγωνισμού. 

 

Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων

Να πούμε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, η οποία αποτελεί μία παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης που διοργανώνεται κάθε χρόνο την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2008 με τη συμμετοχή 18 χωρών, και σήμερα η συμμετοχή έχει αυξηθεί τόσο σημαντικά, που, το 2020, διοργανώθηκαν σχετικές εκδηλώσεις σε πάνω από 100 χώρες. 


Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό, τη Διαδικασία Συμμετοχής και τους Όρους και Προϋποθέσεις θα βρείτε εδώ.

 

Πηγή: spanios.gr

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode