Είσαι νέος, ηλικίας 16 έως 20 ετών, κι έχεις κάποια αναπηρία; Δήλωσε συμμετοχή στο Enter! Project

2015-04-07 13:38

 

 

Είσαι νέος, ηλικίας 16 έως 20 ετών, κι έχεις κάποια αναπηρία; Τότε, δήλωσε συμμετοχή στο Enter! Project, ένα συνέδριο που οργανώνει το τμήμα νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις 5 με 9 Ιουλίου στο Στρασβούργο, στη Γαλλία, με όλα τα έξοδα καλυμμένα, σκοπός του οποίου είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των νέων και η εξάλειψη των διακρίσεων.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας “i-living”, επιθυμώντας να συγκροτήσει μία ομάδα που θα συμμετέχει στην εν λόγω διοργάνωση, καλεί όσους νέους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να στείλουν έως τις 23 Απριλίου 2015, στο iliving.greece@gmail.com, ένα κείμενο, που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τη μία σελίδα, στο οποίο θα γράφουν λίγα λόγια για τον εαυτό τους, για το είδος της αναπηρίας τους, για το αν είναι μαθητές ή σπουδαστές, για το αν μιλάνε ξένες γλώσσες, για το λόγο που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και ό,τι άλλο κρίνουν απαραίτητο να γνωρίζει ο Οργανισμός.

Να πούμε ότι ο “i-living" είναι ο πρώτος Οργανισμός που προωθεί τη φιλοσοφία της Ανεξάρτητης Διαβίωσης των ΑμεΑ στην Ελλάδα, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο όραμα έναν κόσμο στον οποίον κάθε άτομο, ανεξαρτήτως αναπηρίας, θα έχει την ελευθερία επιλογής και ελέγχου της ζωής του. Έναν κόσμο όπου ο καθένας θα μπορεί να ζει σαν ισότιμος πολίτης και να συμμετέχει στην κοινωνία με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματά του. 

 

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode