Κληρονομικός καρκίνος του νεφρού (VHL) και καρκίνος του νεφρού | Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

2021-05-25 12:19

 


 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 17:15 τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου VHL Family Alliance με θέμα: «Κληρονομικός καρκίνος του νεφρού (VHL)  και καρκίνος του νεφρού».

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες σημαντικοί επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση θα χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο Link, και αμέσως θα συνδεθείτε:  www.livemedia.gr/vhlwebinar.

Θα βρείτε συνημμένη και την πρόσκληση του σεμιναρίου καθώς και την agenda με το αναλυτικό πρόγραμμα με τους ομιλητές και τις θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν.

VHL disease, μια μετάλλαξη στο vhl gene που μπορεί να μας αφορά.

Σας παρακαλούμε να το μοιραστείτε με γιατρούς, ερευνητές, γεννετιστές και ασθενείς καθώς και ψυχολόγους, ενώ στο τέλος των session θα μπορείτε να ρωτήσετε τους Ελληνες και ξένους ομιλητές  σχετικά με τον σιωπηλό δολοφόνο, τον καρκίνο του νεφρού, που γίνεται φανερός συνήθως αφού έχει δώσει μεταστάσεις.

Επίσης, η σημαντικότητα του οικογενειακού ιστορικού θα γίνει έκδηλη, γιατί μας αφορά όλους στη σπάνια κοινότητα, όπως και η ψυχολογική στήριξη κατα την αναγγελία, αλλά και κατά τη θεραπεία και την παρακολούθηση.


Σας περιμένουμε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα σε εικόνα:
 

 

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode