Το όραμα της Sobi™ για μία ζωή πέρα από την αιμορροφιλία

2019-11-20 13:42


 


 

H βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας Sobi™ «δίνει ζωή» στο όραμα Liberate Life, προσεγγίζοντας την ευρύτερη κοινότητα της αιμορροφιλίας.

H Sobi™ μέσω της ιστοσελίδας liberatelife.gr έχει ως στόχο να ενθαρρύνει και να παρακινήσει τους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή.

Οι αιμορροφιλικοί ασθενείς, πλέον, δεν χρειάζεται να χάνουν τις ευκαιρίες και να περιορίζουν τη ζωή τους. Η ιστοσελίδα liberatelife.gr δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο:  για να εμπνεύσει τους ασθενείς, ώστε να ξεκινήσουν το δικό τους προσωπικό ταξίδι «απελευθέρωσης», αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχουν για να χαρούν την καθημερινότητά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Sobi™, μέσω του liberatelife.gr, μας «συστήνει» τους Liberators, ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία αλλά δεν επιτρέπουν στη νόσο τους να καθορίσει τη ζωή τους και τις δραστηριότητές τους.

Οι Liberators εφαρμόζουν στην πράξη το όραμα Liberate Life, ακολουθούν τα όνειρα και το ένστικτό τους, θέτοντας μάλιστα προσωπικές προκλήσεις, τις οποίες έμπρακτα αναλαμβάνουν να ξεπεράσουν. Αυτό τους το «ταξίδι» ξετυλίγεται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό να παροτρύνουν ακόμα περισσότερους ασθενείς να ζήσουν μια ζωή πέρα από την αιμορροφιλία χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς.  Ο Arni, o Erik, o Hans, o Jose Antonio και η Paola, μέσα από την αφήγηση της δικής τους ιστορίας, ανοίγουν τον δρόμο ώστε το όραμα να γίνει πράξη.

Η πρωτοβουλία αποτυπώνει την αφοσίωση της Sobi™ στους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία, βοηθώντας τους να ζουν μια ζωή χωρίς συμβιβασμούς. Το Liberate Life δεν εκφράζει απλά το όραμα της εταιρείας για το μέλλον της φροντίδας της αιμορροφιλίας, αλλά λειτουργεί και σαν παρότρυνση για τη ενεργή συμμετοχή των ασθενών, της κοινότητας και των επαγγελματιών της υγείας σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για να γνωρίσετε τους Liberators και να διαβάσετε για τις ιστορίες τους, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://liberatelife.gr/gnoriste-toys-liberators.
 

Πηγή: Healthmag.gr

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode