"Ξεκλείδωσε τη Ζωή": Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την Αιμορροφιλία

2020-06-12 12:11

 

 

 

Μια καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για την Αιμορροφιλία και την ανάγκη των ασθενών για μια ζωή ελεύθερη από τους περιορισμούς της νόσου, ξεκίνησε σήμερα (11 Ιουνίου 2020) από τη CSL Behring με οδηγό τη μοναδικότητά των ασθενών.

 

«Ξεκλείδωσε τη ζωή!

Έχεις προσωπικότητα μοναδική.

Ιδιαίτερα ταλέντα και δεξιότητες.

Δικά σου όνειρα και προσωπικές επιθυμίες!».

 

Στόχος της καμπάνιας είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την ασθένεια της αιμορροφιλίας, καθώς και να ενθαρρύνει τους ασθενείς με αιμορροφιλία να ακολουθούν τα προσωπικά τους όνειρα και το οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον να τους στηρίζει.

 

Σημαντικός άξονας είναι το ευρύ κοινό να υιοθετήσει και να διαδώσει το θετικό μήνυμα της καμπάνιας, για τη στάση ζωής, τα όνειρα, την υπομονή, την αισιοδοξία.

 

Έμπνευση για την καμπάνια

Κάθε μητέρα που θέλει να βοηθήσει να ανθίσουν τα ταλέντα του παιδιού της, χωρίς το φόβο της καθημερινότητας και να γίνει σύμμαχος στα όνειρα του...

Κάθε παιδί που ξεδιπλώνει τη φαντασία του και τη διάθεσή του να ζήσει, όπως οι φίλοι του...

Κάθε έφηβος που θέλει να είναι μέλος της παρέας και να περνά χρόνο με αυτούς που αγαπά, χωρίς περιορισμούς...

Κάθε ενήλικας που θέλει να καλλιεργήσει τις μοναδικές δεξιότητές του και να ακολουθήσει το δικό του ξεχωριστό μονοπάτι ζωής...

 

Οι δράσεις που έχουν επιλεγεί και πλαισιώνουν την καμπάνια είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις νέες δυνατότητες της σύγχρονης ζωής και το «σήμερα», δίνοντας στο κοινό την  ευκαιρία της διάδρασης, «προκαλώντας» την ενεργή συμμετοχή του, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την αιμορροφιλία.

 

Η προβολή της θα ξεκινήσει σε ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, μέσω του YouTube channel και του microsite (https://www.xeklidosetizoi.com),που  έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό με στόχο το κοινό να έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την καμπάνια.

 

Το μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα» που ξεκλειδώνει τη ζωή!

 

Η καμπάνια ξεδιπλώνεται με κεντρικό σημείο αναφοράς «το δακτυλικό αποτύπωμα», που είναι μοναδικό και «ξεκλειδώνει» τη ζωή. 
Με το αποτύπωμά του κάποιος ξεκλειδώνει το κινητό του, περιηγείται στο διαδίκτυο και «ξεκλειδώνει» έναν ολόκληρο κόσμο. Λαμβάνει ερεθίσματα, οραματίζεται,  σκέφτεται την επόμενη μέρα, το μέρος που επιθυμεί και ονειρεύεται να επισκεφτεί, τον προσωπικό στόχο που θέλει να εκπληρώσει κ.ο.κ.
Συμμετέχει στο διάλογο, μοιράζεται σκέψεις, όνειρα, στόχους- επικοινωνεί, ανακαλύπτει, εξερευνά.

 

Η καθημερινότητα των ασθενών με Αιμορροφιλία συχνά κατακλύζεται από στιγμές που αφορούν τη νόσο και την αντιμετώπισή της, έχοντας πάντα μια δεύτερη σκέψη για τις συνέπειες κάθε κίνησης, θέτοντας τις προσωπικές ανάγκες έκφρασης και ανάδειξης των ταλέντων τους σε δεύτερη μοίρα.

Με το μήνυμα «Ξεκλείδωσε τη ζωή», η CSL Behring δείχνει πως οι ασθενείς με το μοναδικό τους αποτύπωμα μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες και εμπειρίες και να ζουν το «σήμερα», μακριά από τους περιορισμούς μιας ζωής με Αιμορροφιλία

Μια σειρά από ξεχωριστές ιστορίες ασθενών που κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις ζωές τους αφήνοντας το μοναδικό τους αποτύπωμα!

«H CSL Behring είναι παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες θεραπείες για την αντιμετώπιση συγγενών αιμορραγικών διαταραχών», δηλώνει σχετικά η Μαριάννα Κωνσταντινίδη, Γενική Διευθύντρια της CSL Behring στην Ελλάδα. «Η επιστημονική εξειδίκευσή μας στις αιμορραγικές διαταραχές και η συνεχής επένδυση της CSL στην έρευνα και την ανάπτυξη  συνοδεύουν τη μακροχρόνια δέσμευσή μας προς την κοινότητα της Αιμορροφιλίας, καθιστώντας μας σταθερούς συμμάχους στην επιθυμία τους για μια ελεύθερη ζωή».


Πηγή: dailypharmanews.gr

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.
 

Πίσω

Επαφή

Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων - Ελίνα Μιαούλη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode